Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
De Nijvere Bij

De Nijvere Bij

8 / 10.0
(20 stemmen)
Plesmanstraat 9-13
2722NV Zoetermeer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: 079331.49.31
Fax: 079331.50.87
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtm.borgmeijer@denijverebij.nl
52.051024.50941
20 4.0192307692308 8
Gemiddelde waardering uit 20 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Gordijnenateliers: De Nijvere Bij bv, Gordijn Classique bv en Gordijn Project bv.is een familiebedrijf uit Zoetermeer met een ruime ervaring sinds 1969 in het confectioneren van gordijnen, gecombineerd met vele andere textielgerelateerde activiteiten. Maar we doen meer dan alleen confectioneren, combineren, adviseren en monteren.

De gerenommeerde gordijnenateliers van De Nijvere Bij bv, beschikken over een zeer uitgebreidmodern machinepark, samen met een team
van gemotiveerde medewerkers confectioneren wij een hoogwaardig confectieproduct in raamdecoratie. Wij staan dan ook garant voor Kwaliteit, Kwantiteit, en Service.

Gordijn Classique– Bij Gordijn Classique worden de gordijnen individueel en ambachtelijk geconfectioneerd. Ook wel Haute couture genoemd.

Gordijn Project -op het gebied van projecten worden grote hoeveelheden gordijnen en vitrage verwerkt, dat uiteraard voor ons ook geen probleem is.

Classique Royal - Op deze afdeling worden uitsluitend andere textielgerelateerde activiteiten zoals embrasse, kussens, spreien, blind's, en gordijnen met lussen, linten, ringen, en kaderranden uitgevoerd. Hier worden bijna alle speciale wensen gerealiseerd.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd en bestaat uit: ( Exclusieve )woninginrichters, projectinrichters, (verf)speciaalzaken, decorateurs, designers, binnenhuisarchitecten, stoffenfabrikanten en bedrijven die ingeschreven staan bij de KvK.

Met de jarenlange ervaring kunnen onze gordijnenateliers aan vrijwel al uw wensen op het gebied van confectie en raamdecoratie voldoen.
Wij hopen dat u gebruik zal gaan maken van onze diensten. “De hoogwaardige gordijnconfectie en raamdecoratie”.

Afhankelijk van confectie uitvoering trachten wij onze levertijd binnen 10 werkdagen te realiseren. Ook behoort tot onze dagelijkse taak, het wekelijks ophalen en/of laten bezorgen van uw gordijnen met ons eigen vervoer. Indien u meer wilt weten over wie wij zijn, onze producten, en wat wij voor u kunnen betekenen laat ons dit weten en stuur een e-mail bericht naarinfo@denijverebij.nlvoor meer informatie.

Kenmerken

Verkoop van:
Gordijnen
Paneelgordijnen
Raamdecoratie
Rails
Roedes
Vouwgordijnen
kussens
spreien
gordijnstoffen

Plaats een review

In de buurt gevonden

H S Woninginrichting(7.8/10.0)1km
Zoetermeer - Dorpsstraat 117B
 
 
Stork(7.6/10.0)1.2km
Zoetermeer - Dorpsstraat 43
 
 
Den Heijer woningstoffering(7.4/10.0)1.4km
Zoetermeer - Edisonstraat 17
Den Heijer woningstoffering staat bekend door de ruime keuze gordijnstoffen, en niet minder om het adviseren en combineren hiervan. De merken die wij voeren zijn: Jab, Chivasso, Kobefab, Gardisette. Designers guild, designs of the time. Naomi campbell. ralph lauren, Vadain. Leffring de Wilde, russel...meer...
 
 
JAB Anstoetz CV(7.8/10.0)1.9km
Zoetermeer - Heliumstraat 160
 
 
Van Waay wonen + design(7.8/10.0)2.1km
Zoetermeer - Woonhart - Europaweg / postadres: Coppeliaschouw 30
Van Waay wonen + design Topmerken op een ToplocatieOp een toplocatie, in het centraal gelegen en uitstekend bereikbare Woonhart van Zoetermeer, worden topmerken op een ruime en overzichtelijke wijze gepresenteerd. Op de begane grond en de verdieping vindt u werkelijk alels op het gebied van...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Benthuizen - Berkel En Rodenrijs - Bleiswijk - Leidschendam - Nieuwerkerk Ad Ijssel - Nootdorp - Pijnacker - Voorburg - Waddinxveen - Zoeterwoude
Gordijnenwinkels.nl is een website van Xind Media - Privacy statement - FAQ - Contact